Middagsserviser

Middagsservise til 12 personer

Et middagsservise bør finnes i alle hjem. En pleier å si at middagen er dagens viktigste måltid. Derfor er det viktig å være sikker på at det serveres på en elegant måte, noe som sikkert vil gjøre at familiemedlemmer eller gjester vil føle seg spesielle. Takket være en solid og elegant servise, kan du gjøre hverdagsmiddager morsommere, og kan også være helt forberedt på å ta imot gjester til for eksempel til bursdag eller konfirmasjon. Vårt rike tilbud omfatter alt fra mindre sett til 6 personer og større sett til 12 personer, og ekstra elementer som terriner, sausemugger, serveringsboller i ulike størrelser, så vel som kanner og kaffetilbehør. De er tilgjengelig i en rekker stilarter – klassiske, med delikat dekor eller enkle og moderne. Det er viktig for oss at du er fornøyd, og derfor selger vi porselen kun av høyeste kvalitet. De ser ikke bare vakre ut, men fremfor alt er holdbare.

Jenny Pearls, Jenny - middagsservise, til 12 personer 44 deler
kr 4 609,00
Inklusive MVA
Middagsservise Jenny Pearls er den perfekte løsningen for tradisjonselskere som ønsker å legge litt sjarm til interiøret sitt. Alt takket være den glimrende aksenten som minner perlersglimt på snøhvit porselen.  Porselen fra Jenny-kolleksjonen har en karakteristisk tradisjonell linje og stil, som henviser til 60-, og 70-tallet i forrige århundre.  Middagsserviset gjør at hver famieliemøte får unik atmosfære. 
Jenny Azteca, Jenny - middagsservise, til 12 personer 44 deler
kr 6 969,00
Inklusive MVA
Middagsserviset Jenny Azteca utmerker seg ved en fantastisk estetikk og gjennomtenkt komposisjon.  Den rike ornamentiken gjør kolleksjonen til en pynt i seg selv.  Med Jenny Azteca vil hver middag bli en enestående festmåltid. Det imponerende serviset til tolv personer inkluderer flatetallerkene i to størrelser og dypetallerkene - 36stk i total. I tillegg inkluderer serviset to ovale serveringsfat, fire salatskåler i forskjellige størrelser og en vakker sausmugge.
Duo ING - middagsservise til 6 personer 18 deler
kr 1 479,00
Inklusive MVA
18- delers middagsservise til 6 personer, er en del av ING kolleksjonen. Serviset er laget av høykvalitets hvitt Durable porselen. Disse elegante og slanke tallerkener med delikate, trykte ornamenter som minner en perleskjede vil tilfredsstille de mest krevende smakene. Kombinasjon av klassisk og moderne design passer perfekt inn i ethvert interiør. Serviset er den perfekte ideen for en elegant gave.
Berni Gull - middagsservise til 12 personer 45 deler
kr 8 959,00
Inklusive MVA
Berni - Kolleksjonen er preget av markante, skulpturelle former. Hovedtemaet i dekorasjonen er karakteristiske meandrer og kranser som kjennetegnes av klassiske løsninger. Berni-serviset er godt kjent i flere utenriksstasjoner, og ofte i bruk til matservering for ambassadører og konsuler. Kaffeserviset er tilgjengelig på en annen annonse eller spør oss for veiledning.
Rococo Anna - middagsservise til 12 personer 45 deler
kr 30 399,00
Inklusive MVA
Et prosjekt av den koleksjonen ble skapet på 1800-tallet under navnet Rococco Sevres Flytende, organiske linjer og ornamenter er stilikon. Rococo Rocaille kolleksjonen er en honnør til rike dekorasjoner fra Rokokko epoken. Kanne, sukkerskåler og fløtemugger i en klassisk form, ble malt med en  tynn, gull linje, som understreker skallformerte ornamenter. Kolleksjonen fullføres med seks kopper som har karakteristiske gule mønster og er merked med et annet farge. Når man samler på serviset, kan man velge kopper i samme farge eller skape sin egen unik komposisjon, med ulike produkter. Settet er laget på bestilling, derfor leveringsdato er avtalt individuel med en kunde. Kontakt oss for mer informasjon.