Whisky Glass

Whiskyglassene

Whisky er et brennevin med en spesiell smak og er ekstremt populær over hele verden. Det sies at drikken er skapt for herrer, selv om kvinner ofte går for den. En ting er sikkert – whisky koster, er stilig og trenger riktig serveringsmetode. For å beholde alle egenskapene til dette brennevinet trenger man spesielle glass med tykk bunn og sterkt, klart glass. Vi tilbyr både klassiske whisky glassene som har en enkel, firkantet form, men også andre, som har mer sofistikert utseende. Velg de som passer ditt individuelle behov. Whiskyglassene kan kjøpes separat eller i sett. I tillegg tilbyr vi også elegante whiskykarafler som ikke bare ser bra ut på bordet og gir eleganse, men som er svært nyttige å lagre dette flotte brennevinet. Den rette serveringmåten, som skapes med glassene og karafler, vil gjøre at du nyter disse edle dråpene enda mer. Det er verdt å merke at disse elegante glassene sikkert vil gjøre et stort inntrykk på alle connoisseurer av denne alkoholen – en god måte å imponere dine gjester.

Whisky Elite 30 cl - 6 stk
kr 279,00
Inklusive MVA
Klassisk whisky glass med en karakteristisk tønneform vil bli beundret av alle elskere av smakfull minimalisme. De fungerer også fint om man skulle servere drinker, vann eller andre kalde drikker i dem. En tynn form med en stabil bunn gjør dem ikke bare enklere å holde, men vil også se bra ut med både moderne og klassiske interiør.
Whisky glass Legend 25 cl - 6 stk
kr 329,00
Inklusive MVA
Favorittwhisky servert i en lekker karaffel gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Den glamorøse, men likevel enkle formen, beriket av subtil appell til folk som liker delikat og minimalistisk design, kombinert med funksjonalitet. Det er en klassiker av moderne glass, laget med en tradisjonell manuell metode, dedikert til alle de som setter pris på håndverk og detaljer.
Whisky HANDMADE Magnum sett - 7 deler
kr 1 449,00
Inklusive MVA
Whiskykaraffel Magnum og whiskyglass holdes i en moderne stil. Den høyeste kvaliteten av manuell produksjon gjør dem unike og spesielle. De lager en ensartet komposisjon på bordet. De vil passe perfekt for alle mannlige møter. Uttrykk dine følelser og er en unik overraskelse til en elsket mann i form av en karaffel og whiskyglass. Kolleksjonen: HANDMADE MODERN
Whisky HANDMADE Romance 32 cl - 6 stk
kr 679,00
Inklusive MVA
Whiskyglass gleder folk over den klassiske designen, elegansen og håndverket. Moderne design passer til ethvert interiør og gir eleganse. Formen av en sylinder, kombinert med en tykk bunn gjør det mulig å bringe ut den rike aromaen av drikken.Legg merke til: - En sofistikert design - Sett med seks glass - Holdbarhet og motstand mot mekanisk skade - Håndlaget - Crystalite glass