Øl

Ølglass sett

Øl er alkohol som er populært verden rundt. Alle entusiaster av denne drikken vet godt hvor viktig det er å velge riktig glass til riktig øltype. Øl nytes gjerne under møter med venner, og er en uerstattelig følgesvenn å se kampen eller grillen ute. Likevel smaker den imidlertid ikke så bra når den er servert på en feil måte. For å nyte fult smaken av ulike øltypene, velg riktig ølglass eller pokal. I utvalget i butikken vår finner du ulike modeller – både de med stett, så vel som de som har tykk bunn og av klart glass. Ølglassene som selges av oss har et par ting til felles. Først og fremst er det en spesiell konstruksjon – en slank, avlang topp som strekker seg nedover. I tillegg er de laget av glass av høy kvalitet. Ølglassene er et uerstattelig element i kveldsmøter med venner. Takket være dem vil du kunne nyte din favorittdrink på en enda morsommere måte.

Ølglass Mørk Ale 50 cl - 4 stk
kr 219,00
Inklusive MVA
Elite serien er en konsekvent eleganse som er forberedt for både bordet og interiøret. Seriens mangfold gjør det mulig å ha glass av høyeste kvalitet, samt å garantere høyeste bruksverdi. Glassene gleder med designens enkelhet, vaser og boller er en sofistikert dekorasjon av hvert bord og legger til en subtil sjarm til interiøret.
Ølglass Sensei Harmony 40 cl - 6 stk
kr 439,00
Inklusive MVA
Harmony serien består av stilige produkter laget for folk som setter pris på skjønnhet og harmoni i daglig liv. Kolleksjonen inneholder glass til vin, champagne, konjakk, drinker, øl, så vel som kanner og karafler. Alle disse objektene gleder folk med sin interessant design og perfeksjon innen ytelse. Harmony-kolleksjonen er et synonym for eleganse og vil fungere perfekt som et vakkert og praktisk endring i hverdagsritualer. Likevel passer disse glassene perfekt for spesielle anledninger
Ølglass Connoisseur sett - 6 stk
kr 339,00
Inklusive MVA
Et sett av glass for smaking av forskjellige typer øl. Settet inneholder tre typer glass (2 stk av hvert): Et elegant glass med langt, slankt stett. Glasset er profilert slik at man kan kjenne på delikate aromaer av sitrus og tropisk frukt (420ml). Porter ølglass som best avgir aromaene av stekt og stekt malt i en mørk øl (500ml) Et glass som er ideelt for regionale hveteøl, som med sin moderne stil erobret verdensmarkedet (500 ml).
Ølglass Splendour 50 cl - 6 stk
kr 209,00
Inklusive MVA
Et hveteølsglass med sin moderne form og funksjonalitet vil være den perfekte gave til enhver entusiast av de gyldne dråpene. Gjennomsiktig glass bringer ut fargen av drikken. Stabil, tykk bunn og forsterket kant er ikke bare elementer av design, men garanterer også glassets styrke. Smalt nedover, utvidet mot toppen bringer den rike aromaen av enhver variasjon og type av hveteøl. Karakteristiske sporing ser ikke bare stilig ut, men gir også komfortabelt grep i hånden.
Ølglass India Pale Ale 40 cl - 4 stk
kr 249,00
Inklusive MVA
Det unike glasset til håndverksøl vil glede alle entusiaster av denne gyldne drikken. Ideell som gave til ølelskere. Transparent glass fremhever den vakre fargen av hvert øl som nytes. De karakteristiske sporene på undersiden av glasset ser ikke bare vakkert ut, men gir også et stabilit og komfortabelt grep i hånden. Den forsterkede kanten av glasset gjør det enda bedre å nyte den unike smaken av øl som produseres i små, lokale bryggerier.
Ølglass Connoisseur 50 cl - 4 stk
kr 199,00
Inklusive MVA
Perfekt for mørk øl, som er tyngre og mer aromatisk i smak. På grunn av de ovennevnte fordelene, er det foretrukket å velge riktig type glass med en karakteristisk, lukkende form på toppen. På denne måten blir den unike smakbuketten bevart, mens utviklingen av aromaer av alkohol økt. Siden mørke øl har rik aroma, anbefales at ølet helles sakte på veggene for å oksygenere drikken.
Ølglass Elite 50 cl - 6 stk
kr 449,00
Inklusive MVA
En eksklusiv pokal designet for å smake hvete- og lyse øltyper vil glede alle kjennere av denne gyldne drikken. Høy og slank design med et smalere parti mot toppen av pokalen kombinert med en kort og stabil fot - gjør detmulig å beundre den unike duften av øl. Den forsterkede kanten og stabile bunnen blir verdsatt av selv de mest entusiastiske ølelskerne. Det korte benet og den klassiske formen gjør at du enkelt kan holde pokalen.
Ølglass Lifestyle Norma 33 cl - 6 stk
kr 169,00
Inklusive MVA
Krosno Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.