Shot

Shotglassene for brennevin

Hvis du ønsker å organisere en virkelig spesiell fest og overraske dine gjester positivt, må du tenke på riktig presentasjon av alkohol. Shotglass er perfekt for brennevin. Ønsker man å tilby sine gjester ulike shots, de fargerike og fantasifulle, må du ha riktige glass for det. På denne måten får du presentert alkoholen eksepsjonelt vakkert. Shotglassene har en ganske liten kapasitet – vanligvis 50, 60 eller 80 milliliter. De drikkes ofte i ett. Noen av dem har en klassisk, enkel form, mens andre er plassert på en delikat ben med en matchende stativ. Vi tilbyr shotglass av ulike typer. Du kan kjøpe enkelte elementer eller hele sett – også sammen med en elegant alkoholkaraffel. Alle produktene vi tilbyr er laget med høy presisjon for detaljer, for å være sikker på at shotglassene vil passe godt for alle kunder og under alle anledninger.

Drammeglass HANDMADE Elite 6 cl - 1 stk
kr 269,00
Inklusive MVA
Elite serien er en konsekvent eleganse som er forberedt for både bordet og interiøret. Seriens mangfold gjør det mulig å ha glass av høyeste kvalitet, samt å garantere høyeste bruksverdi. Glassene gleder med designens enkelhet, vaser og boller er en sofistikert dekorasjon av hvert bord og legger til en subtil sjarm til interiøret.Produktet er håndlaget. 
Drammeglass HANDMADE Romance 4 cl - 6 stk
kr 739,00
Inklusive MVA
Snaps glass vil bli verdsatt av erfarne kjennere av denne sterke drikken. Håndlaget design vil appellere til folk som legger merke til detaljer. Slank fot gjør at alkohol ikke vil bli varmet, og smaking, både hjemme og under offisielle møter, vil få en elegant karakter. Legge merke til: - En sofistikert design - Håndlaget - Crystalite glass - Settet inneholder seks glass
Likør Legend 4,5 cl - 6 stk
kr 829,00
Inklusive MVA
Favorittlikør servert i et lekkert glass gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Den glamorøse, men likevel enkle formen, beriket av subtil appell til folk som liker delikat og minimalistisk design, kombinert med funksjonalitet. Det er en klassiker av moderne glass, laget med en tradisjonell manuell metode, dedikert til alle de som setter pris på håndverk og detaljer.
Drammeglass Roly-Poly 4 cl - 6 stk
kr 559,00
Inklusive MVA
Originale kapteinens glass med halvsirkelformet bunn for servering av vodka vil sikkert bli en overraskende dekorasjon av hvert bord både under familie og sosiale sammenkomster. Det er en perfekt idé for en smakfull, men likevel morsom gave til elskere av sterkere drinker og originalt design. Glassene svinger effektivt på bordet som et skip på tøffe bølger, men takket være den perfekte profileringen og balansen, faller de ikke over ogsøler innholdet.
Likør glass Legend - 6 stk
kr 909,00
Inklusive MVA
Stilfulle likørglass vil sikkert bli dekorasjon av enhver feiring. Den elegante runde formen på toppen, som ligger på et fast ben, vil presentere seg vakkert både i åpne vitrineskap og på bordet. Det er en klassiker av moderne glass, laget av en tradisjonell manuell metode som vil appellere til personer som har øye for håndverk og detaljer.
Likør Venezia 7 cl - 6 stk
kr 179,00
Inklusive MVA
Klassiske glass fra Venezia-linjen som er ment for servering av likør, vil sikkert bli dekorasjonen av enhver elegant feiring. De fungerer også bra med sterkere drikker som vodka eller annet brennevin. En tidløs form - en slank pokal med glatt kant, subtilt kombinert med en solid fot - presenterer seg vakkert i både klassisk og moderne interiør.  Legg merke til: - En klassisk design - Settet inneholder seks glass - Crystalite glass
Likør Venezia sett 7 cl - 7 deler
kr 739,00
Inklusive MVA
Klassiske glass fra Venezia-linjen som er ment for servering av likør, vil sikkert bli dekorasjonen av enhver elegant feiring. De fungerer også bra med sterkere drikker som vodka eller annet brennevin. En tidløs form - en slank pokal med glatt kant, subtilt kombinert med en solid fot - presenterer seg vakkert i både klassisk og moderne interiør.  Legg merke til: - En klassisk design - Settet inneholder 7 glass - Crystalite glass
Likør karaffel HANDMADE Saga - 1 stk
kr 509,00
Inklusive MVA
Favorittlikør servert i et lekkert glass gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Den glamorøse, men likevel enkle formen, beriket av subtil appell til folk som liker delikat og minimalistisk design, kombinert med funksjonalitet. Det er en klassiker av moderne glass, laget med en tradisjonell manuell metode, dedikert til alle de som setter pris på håndverk og detaljer. 
Drammeglass Venezia 3,5 cl - 6 stk
kr 149,00
Inklusive MVA
Unike glass designet for å servere brennevin vil sikkert dekorere hvert bord med sin originalitet. De er perfekte for både elegante sammenkomster eller uformelle fester. Slank form og klassisk størrelse på 50 ml. Glatt kant, subtilt kombinert med en enkel fot - vil appellere til elskere av en enkel, men smakfull design. Høyt ben gjør det lettere å holde glasset og forhindrer oppvarming av drikken. Legg merke til: - Klassisk design - Settet inneholder seks glass - Crystalite glass
Drammeglass Legend 3 cl - 6 stk
kr 189,00
Inklusive MVA
Stilfulle snapsglass med uvanlig dekorasjon i bunnen, vil sikkert bli dekorasjonen av hvert bord under både familie og sosiale sammenkomster. Den elegante formen som minner på en sylinder og den karakteristiske luftboblen som senkes i den tykke bunnen, vil appellere til de skandinaviske stilelskere og originale detaljer.