Sett til 6 personer

Elegante glass sett til 6 personer

Hvis du ønsker å være sikker på at du alltid er godt forberedt på å servere alkohol og andre drikkevarer, som gjestene liker mest, er det verdt å utruste skapet ditt med et sett av de ulike glassene. Et sett til seks personer, som inkluderer ulike typer glass, er den ultimate løsningen. Du kan velge å servere en bestemt type alkohol, for eksempel whisky, eller velge en som også vil omfatte vinglass, champagne, drinker, øl, vann og juice – seks stykker av hver type. Vår prioritet er kundetilfredshet, og derfor utvider vi kontinuerlig vårt tilbud for å møte forventningene også hos de mest krevende kundene. I vår nettbutikk, kan du være trygg på at du velger produktene av høyeste kvalitet. Vi bryr oss ikke bare om materialer, men også for utmerket utførelse – perfekt i de minste detaljer. Glass settet til seks personer vil være perfekt både for elegante fester og under daglig bruk – lunsj eller middag. Med den kan du servere din favorittdrikke på en vakker måte.

Vannglass Breeze sett - 7 deler
kr 379,00
Inklusive MVA
7 delers vann sett Breeze består av en håndstøpt kanne med stor kapasitet, på 1 liter, og 6 mindre glass på 250 ml. Breeze-settet er et utmerket valg for folk som verdsetter enkelhet og funksjonalitet til en god pris, preget av høy kvalitet. Den universelle formen av kannen og glassene er ideell for servering av vann og andre kalde drikker. Dette er et perfekt sommertilbud for alle som setter pris på en sunn livsstil.Breeze vann sett er et synonym for friskhet og letthet.
Verdens drinker sett - 42 deler
kr 2 049,00
Inklusive MVA
Kolleksjonen Verdens Drinker består av 10 forhåndvalgte produkter som passer perfekt til laging og miksing av koktaljer og drinker kjent i hele verden. Bare for å nevne noen av dem: Mojito, Cuba Libre, Cosmopolitan og Margarita. Serien er pakket i stillige bokser, som vil egne seg perfekt som enten bursdags- eller bryllupsgave. Kan bli bestilt i sett til 4, 8 og 12 personer. 
Likør Venezia sett 7 cl - 7 deler
kr 739,00
Inklusive MVA
Klassiske glass fra Venezia-linjen som er ment for servering av likør, vil sikkert bli dekorasjonen av enhver elegant feiring. De fungerer også bra med sterkere drikker som vodka eller annet brennevin. En tidløs form - en slank pokal med glatt kant, subtilt kombinert med en solid fot - presenterer seg vakkert i både klassisk og moderne interiør.  Legg merke til: - En klassisk design - Settet inneholder 7 glass - Crystalite glass
Vivat sett - 36 deler
kr 1 089,00
Inklusive MVA
Vivat - linjen er standardlinjen av glass med lav fot til sjampanje, rød og hvit vin, konjakk, vodka og vannglass. De høye og lave glassene i Vivat linjen har en enkel form og balanserte proporsjoner, og er tilgjengelig i tre standardstørrelser . Glassene i Vivat-kolleksjonen har høy brukervennlighet og funksjonalitet og vil spille en betydelig rolle i enhver husstand.
Whisky HANDMADE Magnum sett - 7 deler
kr 1 449,00
Inklusive MVA
Whiskykaraffel Magnum og whiskyglass holdes i en moderne stil. Den høyeste kvaliteten av manuell produksjon gjør dem unike og spesielle. De lager en ensartet komposisjon på bordet. De vil passe perfekt for alle mannlige møter. Uttrykk dine følelser og er en unik overraskelse til en elsket mann i form av en karaffel og whiskyglass. Kolleksjonen: HANDMADE MODERN
Whisky Roly-Poly sett - 7 deler
kr 1 479,00
Inklusive MVA
Favorittwhisky servert i kapteinens glass med halvrunde bunn vil sikkert skape eleganse og bli dekorasjon av hvert bord. Den originale designen av glassene vil glede alle elskere av sterkere drinker. Samtidig vil det være en smakfull og morsom gave til alle whiskyentusiaster. Glassene er veldig effektive, men takket være perfekt profilering og balansering, vil de ikke vende seg eller søle innholdet.
Brillant sett - 36 deler
kr 1 699,00
Inklusive MVA
Emotion eller Brillant i Sensei-kolleksjonen består av glass til rødvin, hvitvin, champagne og vann, samt long drinks. Glass med en slank form hindreraromaene i vinen fra å rømme. Perfekt for vin- og whisky elskere, og gjør alle øyeblikkene med drikkesmaking unike. Fortryll dine gjester med Emotion glass.
Krista Deco sett - 36 deler
kr 1 599,00
Inklusive MVA
Glasskolleksjonen Krista Deco begeistrer alle med subtile former, perfekte proporsjoner og original dekorasjon. Delikat, transparent ornament rundt glasset gir eleganse, og stil for hele linjen av produktene. Alle bord dekket med Krista Deco vil understreke betydningen av selskapet og forbedre kvaliteten på serverte viner. Passer også perfekt som en gave til dine nærmeste.
Ølglass Connoisseur sett - 6 stk
kr 339,00
Inklusive MVA
Et sett av glass for smaking av forskjellige typer øl. Settet inneholder tre typer glass (2 stk av hvert): Et elegant glass med langt, slankt stett. Glasset er profilert slik at man kan kjenne på delikate aromaer av sitrus og tropisk frukt (420ml). Porter ølglass som best avgir aromaene av stekt og stekt malt i en mørk øl (500ml) Et glass som er ideelt for regionale hveteøl, som med sin moderne stil erobret verdensmarkedet (500 ml).
Whisky Legend sett - 7 deler
kr 1 979,00
Inklusive MVA
Favorittwhisky servert i en lekker karaffel gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Den glamorøse, men likevel enkle formen, beriket av subtil appell til folk som liker delikat og minimalistisk design, kombinert med funksjonalitet. Det er en klassiker av moderne glass, laget med en tradisjonell manuell metode, dedikert til alle de som setter pris på håndverk og detaljer.