Vann / Jus Glass

Glass til vann og juice

Enten det er en festlig middag eller en varm kveld tilbrakt i hagen, er kalde drikkevarer et uatskillelig element i slike øyeblikk. Det er godt å glass til vann og juice i skapet for å servere denne typen drikke. Å være arrangør av en fest og med ønske å gi et positivt inntrykk på dine gjester under måltidet, er det verdt å gi dem kalde drikker i elegante glass til vann og juice. Drikken vil smake bedre fra flotte, estetiske glass. Derfor finner du i nettbutikken vår, forskjellige typer glass til vann og juice. Et bredt spekter av design og former - både klassiske og med mer moderne design. De er tilgjengelige separat og i sett, for eksempel til tre eller seks personer. For en ekstra effekt er det verdt å utstyre skapet med en elegant kanne eller karaffel for særdeles elegant servering. Kundenes tilfredshet er vårt fremste mål, derfor er produkter fra Serviser24s nettbutikk av høyeste kvalitet og perfekte i de minste detaljer.

Long Drink Luminarc Imperator 31 cl - 3 stk
kr 139,00
Inklusive MVA
- Glass laget av herdet glass som er 2-3 ganger mer motstandsdyktig overfor mekaniske støt og skader enn produkter med tilsvarende tykkelse. - Grunnet form og glasstype, er produktene lett å rengjøre og tørke, og forhindrer mikroorganismer og bakterier å legge seg på overflaten. - Meget motstandsdyktig mot temperaturendringer - Klassisk og elegant form vil tilfredsstille alle som legger vekt på estetikk - Perfekt som en gave- Kan vaskes i oppvaskmaskin
Long Drink Luminarc Imperator 31 cl - 6 stk
kr 279,00
Inklusive MVA
- Glass laget av herdet glass som er 2-3 ganger mer motstandsdyktig overfor mekaniske støt og skader enn produkter med tilsvarende tykkelse. - Grunnet form og glasstype, er produktene lett å rengjøre og tørke, og forhindrer mikroorganismer og bakterier å legge seg på overflaten. - Meget motstandsdyktig mot temperaturendringer - Klassisk og elegant form vil tilfredsstille alle som legger vekt på estetikk - Perfekt som en gave- Kan vaskes i oppvaskmaskin
Long Drink Pure 35 cl - 6 stk
kr 129,00
Inklusive MVA
Tidløse glass for servering av vann, juice og andre kalde drikker, passer for både elegante familiefeiringer og til daglig bruk. Den store fordelen med disse glassene er allsidighet, og egner seg utmerket som en gave til for eksempel innflytning. Rette linjer og en forsterket kant av glass vil appellere til alle de som setter pris på elegant minimalisme.  Legg merke til: - Klassisk design - Perfekt gaveidé - Settet inneholder seks glass - Praktisk
Vannglass Breeze sett - 7 deler
kr 379,00
Inklusive MVA
7 delers vann sett Breeze består av en håndstøpt kanne med stor kapasitet, på 1 liter, og 6 mindre glass på 250 ml. Breeze-settet er et utmerket valg for folk som verdsetter enkelhet og funksjonalitet til en god pris, preget av høy kvalitet. Den universelle formen av kannen og glassene er ideell for servering av vann og andre kalde drikker. Dette er et perfekt sommertilbud for alle som setter pris på en sunn livsstil.Breeze vann sett er et synonym for friskhet og letthet.
Vannglass Elite 36 cl - 6 stk
kr 259,00
Inklusive MVA
Klassiske glass passer fint for servering av vann og andre kalde drikker under feiringer, så vel som for bruk i hverdagen. Den karakteristiske tønneformen gjør det ikke bare lettere å holde den serverte drikken, men det vil også være et vakkert supplement til bordet, uavhengig av stilen. En slank form med en stabil bunn og en glatt kant vil appellere til elskere av smakfull minimalisme.
Vannglass HANDMADE Elite 32 cl - 1 stk
kr 269,00
Inklusive MVA
Elite serien er en konsekvent eleganse som er forberedt for både bordet og interiøret. Seriens mangfold gjør det mulig å ha glass av høyeste kvalitet, samt å garantere høyeste bruksverdi. Glassene gleder med designens enkelhet, vaser og boller er en sofistikert dekorasjon av hvert bord og legger til en subtil sjarm til interiøret.Produktet er håndlaget. 
Vannglass Harmony 57 cl - 6 stk
kr 399,00
Inklusive MVA
Harmony serien består av stilige produkter laget for folk som setter pris på skjønnhet og harmoni i daglig liv. Kolleksjonen inneholder glass til vin, champagne, konjakk, drinker, øl, så vel som kanner og karafler. Alle disse objektene gleder folk med sin interessant design og perfeksjon innen ytelse. Harmony-kolleksjonen er et synonym for eleganse og vil fungere perfekt som et vakkert og praktisk endring i hverdagsritualer. Likevel passer disse glassene perfekt for spesielle anledninger.
Vannglass Luminarc Salto 35 cl - 6 stk
kr 169,00
Inklusive MVA
Glasset SALTO er produsert av glass som tåler riper og temperaturforandringer. Glassene passer perfekt for hjemmefester og banketter på restauranter.Luminarc forblir trofast til sine verdier som de ofte er assossiert med. Luminarc er en profesjonell kvalitetsgaranti som viser at kvaliteter, holdbarhet, høy ytelse, god og praktisk design og livlighet finnes i produktet.
Vannglass Pure 25 cl - 6 stk
kr 129,00
Inklusive MVA
Tidløse glass for servering av vann, juice og andre kalde drikker, passer for både elegante familiefeiringer og til daglig bruk. Den store fordelen med disse glassene er allsidighet, og egner seg utmerket som en gave til for eksempel innflytning. Rette linjer og en forsterket kant av glass vil appellere til alle de som setter pris på elegant minimalisme.  Legg merke til: - Klassisk design - Perfekt gaveidé - Settet inneholder seks glass - Praktisk
Vannglass Splendour 40 cl - 6 stk
kr 219,00
Inklusive MVA
Splendour - serien er et eksempel av moderne stil og perfeksjon innen ytelse. Glassene tiltrekker mye oppmerksomhet med sin eleganse og ideelle proporsjoner. Produkter fra denne linjen er preget av en slank form med en subtil innsnevring øverst, som perfekt understreker den edle karakteren av smakfulle drinker. Det er et utmerket valg for folk som legger merker til smaken og aromaen av brennevin, drikke og snacks servert i elegante glass.