Martini

Glass til martini og champagne

Martini er veldig populært over hele verden, og connoisseurer vet godt at denne klassikeren krever riktig serveringmåte. Derfor er de elegante martini glassene verdt å ha hjemme slik at man kan tilfredsstille forventningene til de mest krevende gjestene eller for å nyte den i selskap med familiemedlemmer. I vårt tilbud finner du forskjellige typer glass, ofte med festlige dekorasjoner. Om du velger et sett fremfor enkeltglass, følger også en elegant krystallkaraffel med. Den unike smaken av Martini kan være en flott opplevelse. Servert i elegante martiniglass, blir denne opplevelsen enda rikere. For en ekstra effekt - sett en grønn oliven på toppen. Alle produktene fra nettbutikken vår har ikke bare vakker design, men fremfor alt er de laget av materialer av høyeste kvalitet.

Martini Lifestyle Venezia 15 cl - 6 stk
kr 329,00
Inklusive MVA
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.
Margarita glass Avant-Garde 27 cl - 6 stk
kr 439,00
Inklusive MVA
Et sett med 4 cocktailglass fra serien "Verdens Drinker" produsert av Krosno. Disse glassene er uunngåelige om man skal lage den populære drinken MARGARITA. Kjente over hele verden, drinken som fikk navnet sitt etter kvinnen drinken var dedikert til. Man kan finne den i ulike smaksvarianter, for eksempel med tilsatte jordbær, bringebær, fersken, meloner eller mango. Drinken smaker godt hvis man serveren den i riktig glass. Den originale formen på glasset skiller seg ut av andre produktene.
Martini glass Elite 15 cl - 6 stk
kr 449,00
Inklusive MVA
Klassiske glass designet for servering av Martini-drinker vil bli verdsatt av eksperter av denne unike drikken. Den tradisjonelle, men raffinerte formen vil appellere til elskere av smakfull eleganse. Den populære formen, med høyt bein subtilt kombinert med en stabil fot og en voksende pokal, vil se bra ut med både moderne og klassisk interiør. Den lave toppen kan enkelt dekoreres med sukker eller frukter karakteristisk for servering av Martini.