Cognac

Glass til cognac

Cognac er en ekslusiv alkohol laget av en kombinasjon av flere druesorter. Den modnes i spesiallagde trefat. Teknologien for produksjon av denne alkoholen har mer enn tre hundre års historie. En slik eksepsjonell tradisjon forplikter. Denne sublime alkoholen krever sin serveringmåte. Det er derfor cognacglassene ble skapt med en spesiell form - perfekt egnet for hånden, som er av stor betydning for smaken. En stor skål plassert på et kort og tykt bein gjør at glasset passer perfekt til hånden. Dermed blir væsken oppvarmet og man trekker ut beste i den. Både under formelle anledninger, og på hjemmefester, er det verdt å velge cognacglass i krystall for å fremheve denne luksuriøse drikken. En stabil fot sikrer stabilitet om du setter den fra deg på bordet. Vi bryr oss om kundenes tilfredshet, derfor utvider vi kontinuerlig tilbudet vårt slik at våre mest kretsende kunder også er fornøyde. I tillegg er alle våre cognacglass laget av glass av høy kvalitet og med øye for de minste detaljer.

Cognac Sensei Harmony 55 cl - 6 stk
kr 449,00
Inklusive MVA
Cognac Glass - Krosno Harmony Krosno Harmony serien består av stilige produkter laget for folk som setter pris på skjønnhet og harmoni i daglig liv. Kolleksjonen inneholder glass til vin, champagne, konjakk, drinker, øl, så vel som kanner og karafler. Alle disse objektene gleder folk med sin interessant design og perfeksjon innen ytelse.
Cognac Lifestyle Vivat 10 cl - 6 stk
kr 249,00
Inklusive MVA
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.