Trenger du inspirasjon til borddekking og letter etter et nytt og interessant servise til påske, konfirmasjon eller bryllup? Dersom du ikke er redd i å eksperimentere med spennende farge og oppsiktsvekkende løsninger, kan dette serviset være noe for deg.

Inspirasjonen kom den nyeste kolleksjonen Astra India fra produsenten Cmielow. Skjørhet, delikatesse og respekt for tradisjonen har blitt bevart av designerne av denne kolleksjonen i dette servise. Men det som gir største inntrykk, som reflekterer til modernitet, glede og gir masse energi er en håndlaget dekorasjon. Tatt rett fra fra eksotisk kultur, blanding av grønt og svart, kombinert med gylne ornament – en sinnssykt kombinasjon. Astra India, med sine saftige farger, er for meg det perfekte forslaget til kommende våren eller interessant påskeinspirasjon.

Astra India kaffeservise til 12 personer

Hele bordkomposisjonen er holdt i fargene man kan finne på serviset. I tillegg kan man også finne subtil rosa, som gir ekstra letthet til hele komposisjonen. Siden kolleksjonen er svært farge- og mønsterrike, krever ikke de enkelte elementene ekstra dekorering. Høytidsdagene er en spesiell tid i året, så her bør man dekorere bordet og hjemmet ekstra godt. Grunnlaget er en hvit duk, som bør alltid brukes til elegante fester. Med henvisning til de intense farger av porsen, ble dukket dekket med en ekstra, grønn bane. Gult bestikk var et selvsagt valg. Hele komposisjonen er utfylt med krystallboller og vaser, som er et ekstra dekorativt element. Gylne egg er plassert både i salatboller, og rett på bordet.
Det kan være lurt å bruke elementer som vil overraske gjestene. Den aller viktigste rollen her er en original fargekombinasjon av selve porselen og ekstra sløyfer. Dette uoppdagede elementet kan introdusere så mye sjarm til stylingen. Sløyfen ble brukt til bunding av tallerkener, bestikk og henging av påskeeggene på dem. Hele dekorasjonen viste seg å se ganske teatralsk ut, men likevel veldig elegant og subtil.

Ikke vær redd for å eksperimentere. Påsken må ikke alltid holdes i kun pastellfarger. Det kan eksplodere med farge og energi, akkurat som naturen om våren. Vi kan garantere deg at denne dekorasjonen vil fylle gjestene dine med godt humør, glede og vilje til å leke sammen.