List opp alle produkter etter merke Tefal

Stekepanne Tefal Chef's Delight Wok 28 cm - 1 stk
kr 569,00
Inklusive MVA
Stekepanner med Non-stick system fra Chef-linjen ble laget for de som elsker å lage mat.Titanium Pro-belegget gjør at de er ideelle for daglig tilberedning av måltider. Brukere får ekte glede med Chef's Delight Wok stekepanner! Den ideelle Thermo-Spot® temperaturindikatoren gjør steking mye lettere. Kompatibel med alle typer varmekilder, inkludert induksjon. Pannen har et praktisk håndtak, kan bli rengjort på en enkel måte, og har en dyp form som forhindrer spruting.
Grytesett Tefal Duetto - 7 deler
kr 2 379,00
Inklusive MVA
Et praktisk og elegant sett av rustfritt stål gryter, ideelle for daglig matlaging. En tykk bunn sikrer jevn varmefordeling og har høy motstand mot deformasjon. Inne finner man et litermål som hjelper å måle vesken. Grytene har også spesielle helletut. De kan brukes også på en annen måte - dampen kan sive ut underveis i matlagningen. Settet kan brukes i ovnen (opptil 260 ° C, lokk opptil 220ºC). 10 års garanti! Kan brukes på alle varmekiler - også induksjon.
Stekepanner Tefal HARD TITANIUM - 2 stk
kr 819,00
Inklusive MVA
Det nye Titanium Excellence non-stick belegget gjør at man kan steke nesten helt uten fett fett, noe som gjør vårt kjøkken ikke bare velsmakende, men også sunt. Belegget av Titanium Excellence er forsterket med titan, noe som gjør det ekstremt ripebestandig, selv om man skulle bruke metallredskaper. Tykk induksjonsbunn - jevn varmefordeling og motstand mot deformasjon og deformasjon Nytt og enklere Thermo-spot - informerer når pannen er klar til bruk.