Betalingsmetoder

Betaling med kort

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskodde (CVV2) og kan deretter vente på leveringen.Vi har avtale med Netaxept som er en sikker og brukervennlig betalingsløsning. Løsningen følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI-sertifisert. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Når autorisasjonen er godkjent, sendes du tilbake til serviser24.no hvor du får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført. Dersom du kansellerer en ordre vil pengene tilbakeføres. Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med kredittkort, vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

PayPal

PayPal - Fullfør betalingen ved å logge inn med PayPal – du trenger ikke en gang å skrive inn kortnummeret. Betalingen er 100% trygg, og kan foretas verden rundt.

Faktura

Når det gjelder betaling med faktura (+45kr), og varene skulle sendes på kreditt - vi forbeholder oss retten til å foreta kredittsjekk der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom svaret blir negativt.

Kontantoppgjør

Kontantoppgjør - du betaler for varen når du henter den eller velger direkte leveranse.

Postoppkrav

Under bestillingen kan man også velge om varene sendes som postoppkrav (+81kr). Mottaker får da pakken utlevert mot betaling. Ellers kontant oppgjør ved henting eller utlevering. Hvis vi skal sende varene belastes betaling fra det tidspunkt varen blir sendt fra oss. Betaling skjer ved henting (enten hos oss eller i postkontor).