Whisky glass Legend 25 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whisky glass Legend 25 cl - 6 stk

Favorittwhisky servert i en lekker karaffel gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Den glamorøse, men likevel enkle formen, beriket av subtil appell til folk som liker delikat og minimalistisk design, kombinert med funksjonalitet. Det er en klassiker av moderne glass, laget med en tradisjonell manuell metode, dedikert til alle de som setter pris på håndverk og detaljer.

kr 329,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Den karakteristiske luftboblen gir inntrykk av letthet og delikatesse, men den høyeste kvalitet av glass har det eksepsjonell holdbarhet og motstand mot misfarging eller skade. Crystalite, helt gjennomsiktig glass, sprer lyset vakkert, slik at man ikke bare kan se på akkurat det man drikker, men kan observere interessante effekter av lys som blir reflektert av glassets dekorative bunn.
Legend-serien er et elegant dekketøy, som kan være en dekorasjon for familiefester eller sosiale sammenkomster. Den stilistiske homogeniteten til produktene i serien - karafler, serveringsfat, vasen og likørglass - garanterer en spektakulær og moderne sammensetning hver gang. Et karakteristisk trekk ved de seks produktene som linjen består av, er luftboblen på bunnen av hvert produkt. Kolleksjonen har stor henvisning til skandinavisk stil. Utvalget av produkter fra Legend-linjen gjør det mulig å tilpasse servise i henhold til individuelle behov og smak. Saga oppfyller drømmene om komfort, brukervennlighet og høy eleganse. Dette er en klassiker av moderne glass.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 25 cl
Høyde - 10 cm
Ø - 8 cm

239
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin