Grytesett Prime Gerlach - 6 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Grytesett Prime Gerlach - 6 deler

Den runde formen og elegante svarte fargen utgjør den unike utseende av Prime grytesett. Disse er et unikt supplement til kjøkkenutstyr, i en ekstremt sofistikert stil. En flott kombinasjon av tradisjon og modernitet, passer ideelt til minimalistisk interiør. Høykvalitetsmaterialer, som Prime gryter ble laget av, vil gjøre dette sett et uadskillelig element av kjøkkenutstyr i mange år fremover.

kr 2 979,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Prime gryter er laget av høyeste kvalitet 18/10 rustfritt stål, er svært motstandsdyktige mot korrosjon, skade, høy temperatur og er oppvaskmaskin trygge.

Bunnen med en innebygd full induksjonsplate (Full Induction-teknologi) muliggjør perfekt bruk av potensialet for induksjonstopp, noe som gir raskere matlaging. Prime-linjen er også egnet for bruk på andre typer varmekilder. Gryter og lokk er egnet for bruk i ovnen ved temperaturer opptil 180 ° C. MERK! Temperaturer over 180 ° C kan forårsake misfarging av kjelene.
Lokkene er laget av herdet glass. De holder seg perfekt til kanten av gryten, forsegler det og sikrer at vannet og næringsstoffene ikke kommer ut.. I tillegg har dekslene en spesiell dampventil som drenerer overflødig vanndamp.

  • Det indre litermålet gjør det lettere å måle væsken.
  • Prime grytene har et lakkert ytre belegg.
  • Store og komfortable håndtak i lokk og gryter blir ikke oppvarmet og sikrer god matlagingskomfort.
  • Prime gryter er sertifisert av Helseinstitutt.
1356
Nytt produkt
20 cm
30 cm
25 cm
5.50 kg
Produktdetaljer
Farge
Svart
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin
Antall deler
6