Grytesett Superior Gerlach - 10 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Grytesett Superior Gerlach - 10 deler

Et grytesett fra Superior kolleksjonen er et unikt og innovativt produkt. Settet er preget av sin sofistikerte stil og høy funksjonalitet, som vil glede alle elsker av matlaging. Gryter med en tykk trelags bunn, laget av 18/10 rustfritt stål, har en spesiell tømmingsfunksjon, takket være at de blir en uerstattelig løsning på kjøkkenet. Superior serie er solid, unik, minimalistisk design og gir gleden av matlaging.

kr 5 089,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Høy kvalitet 18/10 rustfritt stål er en garanti for langvarig bruk av grytene, takket være at de er motstandsdyktige mot korrosjon, høy temperatur, mekanisk skade og er egnet for vask i oppvaskmaskinen.
Trelags bunn med en innebygd aluminiumskive forhindrer forvrengning og muliggjør jevn fordeling av varme, og dermed sparer energi og reduserer koketiden. I tillegg kan man bruke grytene på alle typer varmekilder: elektriske, gass-, keramiske og induksjon. Produktene fra Superior-serien er også egnet til bruk i ovnen ved temperaturer opptil 180 ° C. Temperaturer over 180 ° C kan forårsake misfarging av grytene.

Alle Superior grytene er utstyrt med matchende lokk, laget av herdet glass, som lukker dem tett, slik at væsken med verdifulle mineraler og vitaminer ikke kommer ut av kjelen. Lokkene har en spesiell ventilasjon som reduserer overskytende vanndamp opprettet i gryten.

Store og komfortable stålhåndtak gjør at grytene kan enkelt settes av og på. Under håndtaket er det en silikonpute som forhindrer overoppheting.
Produktene har et innvendig litermål som hjelper å kontrollere tilsatte ingrediensene, og en praktisk helletut.
Superir-produktene utsettes for restriktive kvalitetskontroller og er sertifisert av Helseinstitutt.

Settet består av:

- 1 kasseroller med lokk 16 cm (1,5L)
- 1 gryte med lokk 20 cm (2,5L)
- 1 gryte med lokk 24 cm (2,5L)
- 1 gryte med lokk 24 cm (4,0L)
- 1 gryte med lokk 24 cm (5,5L)

1363
Nytt produkt
20 cm
30 cm
25 cm
5.50 kg
Produktdetaljer
Farge
Sølv/Platina
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin
Antall deler
10