Pannesett Scala BergHOFF - 5 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pannesett Scala BergHOFF - 5 deler

Dette pannesettet laget av aluminium er utstyr med Ferno Green belegget. 
Belegget av FernoGreen, som motvirker matfesting på pannen, er BergHOFFs store innsats for å lage de beste kjøkkenutstyr. FernoGreen er en flerlags og PFOA-fri belegg av den nye generasjonen. Dens etterfølgende lag har blitt styrket gjennom tilsetning av ekstremt harde stoffer. Gode egenskaper innen forebygging av matfesting skyldes moderne ingeniørløsninger.

kr 2 749,00
Inklusive MVA

Det er verdt å legge merke til at FernoGreen ikke bare garanterer enkelt matlaging, men også påvirker vår helse og det naturlige miljøet positivt. Et nytt belegg av BergHOFF inneholder ikke PFOA, bly eller kadmium. Og fordi rettene ikke holder seg til seg fast til overflaten med dette belegget, kan man begrense bruken av fett betydelig under steking. En ekstra fordel til med FernoGreen er  stor motstand mot riper og skader.
BergHOFF-produkter med et nytt belegg påvirker miljøet positivt på en annen måte: dens forsterket, flerlagsstruktur utvider bruketiden til panne. Derfor blir det ikke nødvendig å bytte pannene så ofte. Denne typen av kjøkkenutstyr er heller enkelt er rengjøre, da man sliper å bruke sterke vaskemidler og mye vann til rengjøring.

FlowerBbase
BergHOFF FlowerBase bunn (patentprosedyrer pågår) sikrer jevn og god kontakt mellom bunnen av pannen kokeplaten. Dens unike design utelukker mulighet for deformasjon av stekepanne. På denne måten er varmen spredt umiddelbart og jevnt over hele overflaten. FlowerBase bunnen har blitt brukt i støpte aluminiumsgryter (som garanterer fire ganger raskere varmefordeling enn rustfritt stål). Fordi strukturen er av ferromagnetisk materiale, kan grytene og pannene med FlowerBase brukt på induksjon.
Bruk av FlowerBase gir også en bedre kombinasjon av bunnen og resten av pannen, noe som øker styrken og energieffektiviteten til produktet. I tillegg til induksjonen, kan FernoBase selvfølgelig brukes på alle andre typer kokeplater.
Intelligente løsninger kombinerer FernoGreen-belegget med gryter, kasseroller og stekepanner utstyrt med FlowerBase-bunnen. Da kan BergHOFF tilby en serie kjøkkenprodukter som kombinerer sunn matlaging, lang levetid og brukervennlighet.

Settet består av:

- 1 stekepanne 20 cm (1,1L)
- 1 stekepanne 24 cm (1,7L)
- 1 kasserolle 26 cm (3,2L)
- 1 grillpanne 28 cm (3,8L)

1372
Nytt produkt
20 cm
30 cm
25 cm
5.50 kg
Produktdetaljer
Farge
Svart
Form
Rundt
Antall deler
5