Vannglass Splendour 50 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vannglass Splendour 50 cl - 6 stk

Elegante glass fra Splendor-kolleksjonen passer godt til servering av vann, og er perfekte for både elegante seremonier og til daglig bruk. Den store fordelen med disse glassene er allsidighet, da glassene også kan brukes til rødvin. En sofistikert kombinasjon av et ben med en bolle, og en jevn kant presenterer seg fantastisk. Alle disse funksjonene gjør at glassene vil fungere som en gave, som for eksempel til en innflytningsfest.

kr 439,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Crystalline glass er av høyeste kvalitet og presenterer ikke bare innholdet i glassene vakkert, men er også ekstremt slitesterke og motstandsdyktige mot mekaniske skader eller matting. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Splendour - serien er et eksempel av moderne stil og perfeksjon innen ytelse. Glassene tiltrekker mye oppmerksomhet med sin eleganse og ideelle proporsjoner. Produkter fra denne linjen er preget av en slank form med en subtil innsnevring øverst, som perfekt understreker den edle karakteren av smakfulle drinker. Det er et utmerket valg for folk som legger merker til smaken og aromaen av brennevin, drikke og snacks servert i elegante glass.
Beskrivelse:
Antall: 6 stk
Volum - 50 cl
Høyde - 24,7 cm
Ø - 9,5 cm

1173
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin