Drammeglass Roly-Poly 4 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Drammeglass Roly-Poly 4 cl - 6 stk

Originale kapteinens glass med halvsirkelformet bunn for servering av vodka vil sikkert bli en overraskende dekorasjon av hvert bord både under familie og sosiale sammenkomster. Det er en perfekt idé for en smakfull, men likevel morsom gave til elskere av sterkere drinker og originalt design. Glassene svinger effektivt på bordet som et skip på tøffe bølger, men takket være den perfekte profileringen og balansen, faller de ikke over og
søler innholdet.

kr 494,00
Inklusive MVA

Den overraskende formen gjør glassene ikke bare til en stilig dekorasjon, men gir deg også mulighet til å få smak og essensen av drikken. Glassene er produsert med en tradisjonell manuell metode som vil appellere til personer som setter pris på håndverk og unikhet. Perfekt gjennomsiktig Crystalline glass sprer ikke bare lyset vakkert, men gir også sikkerhet for eksepsjonell holdbarhet og motstand mot matting eller skade. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Roly-Poly - kapteinens kolleksjon er et must på menyen til alle entusiaster av eksklusive drikkevarer, og de som verdsetter originale løsninger. Den unike, avrundede bunnen av Roly-Poly-glassene gir en fascinerende visuell opplevelse, og fremhever smaken og aromaen av alle drikker. Kapteinens serie består av en karaffel, et whiskyglass og et drammeglass som fascinerer med sin form og brukervennlighet hver gang du bruker dem.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 4 cl
Høyde - 6,5 cm

1181
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin