Martini glass Elite 15 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Redusert pris

Martini glass Elite 15 cl - 6 stk

Klassiske glass designet for servering av Martini-drinker vil bli verdsatt av eksperter av denne unike drikken. Den tradisjonelle, men raffinerte formen vil appellere til elskere av smakfull eleganse. Den populære formen, med høyt bein subtilt kombinert med en stabil fot og en voksende pokal, vil se bra ut med både moderne og klassisk interiør. Den lave toppen kan enkelt dekoreres med sukker eller frukter karakteristisk for servering av Martini.

kr 381,65 kr 449,00 -15%
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Den lange foten har ikke bare elegant presentasjon, men hjelper å unngå oppvarming av drinken. Det helt gjennomsiktige Crystalline glasset slipper lyset vakkert frem og garanterer også eksepsjonell holdbarhet og motstand mot misfarging eller skade.
Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Elite serien er en konsekvent eleganse som er forberedt for både bordet og interiøret. Seriens mangfold gjør det mulig å ha glass av høyeste kvalitet, samt å garantere høyeste bruksverdi. Glassene gleder med designens enkelhet, vaser og boller er en sofistikert dekorasjon av hvert bord og legger til en subtil sjarm til interiøret.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 15 cl
Høyde - 16,7 cm
Ø - 11,6 cm

1185
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin