Drammeglass Lifestyle Venezia 5 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Drammeglass Lifestyle Venezia 5 cl - 6 stk

Unike glass designet for å servere brennevin vil sikkert dekorere hvert bord med sin originalitet. De er perfekte for både elegante sammenkomster eller uformelle fester. Slank form og klassisk størrelse på 50 ml. Glatt kant, subtilt kombinert med en enkel fot - vil appellere til elskere av en enkel, men smakfull design.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Legg merke til:
- Klassisk design
- Settet inneholder seks glass
- Crystalite glass

kr 149,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Høyt ben gjør det lettere å holde glasset og forhindrer oppvarming av drikken. Høy kvalitet, gjennomsiktig Crystalite glass som sprer lyset vakkert og gir en unik visuell effekt. Snapsglassene er dessuten mer slitesterke for misfarging eller mekanisk skade.
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.

Klassiske glass på høy fot som vil dekorere hvert bord og gi litt ekstra til interiør. Utvalgte produkter med et bredt spekter av bruksområde. Glassene i serien passer til: vann, vin, vodka, champagne, martini og likør. Berik din glasssamlingen med Venezia-stilglassene og gi bordet ditt et snev av eleganse.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 5 cl
Høyde - 14,8 cm
Ø - 5 cm

255
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: