Hvitvin Lifestyle Venezia 25 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hvitvin Lifestyle Venezia 25 cl - 6 stk

Klassiske glass designet hovedsakelig for servering av hvitvin som perfekt utfyller hvert servise. De er perfekte for både elegante middager og hverdagslige sammenkomster. Den avrundede toppen gir en passende overflate for luftkontakt med vinen og gjør at vinen beholder sin aroma lenger.

Legg merke til:
- En sofistikert design
- Perfekt gave til en spesiell anledning
- Settet inneholder seks glass
- Crystalite glass

kr 269,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Den tradisjonelle formen gjør glassene universielle, og passer både til tradisjonelt og moderne interiør. Et høyt stett, fint kombinert med toppen og en stabil fot, forhindrer oppvarming av drikke og gir også en komfortabel smak. Gjennomsiktig glass fremhever den edle fargen av drikken, takket være den unike effekten av lysrefleksjoner. Crystalite glass gjør også glassene mer motstandsdyktige mot misfaring eller skade. De kan vaskes i oppvaskmaskin.

Klassiske glass på høy fot som vil dekorere hvert bord og gi litt ekstra til interiør. Utvalgte produkter med et bredt spekter av bruksområde. Glassene i serien passer til: vann, vin, vodka, champagne, martini og likør. Berik din glasssamlingen med Venezia-stilglassene og gi bordet ditt et snev av eleganse.

Beskrivelse:
Antall: 6 stk
Volum - 25 cl
Høyde - 20,7 cm
Ø - 7,9 cm

261
Nytt produkt
10 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin