Rødvin Krista Deco 22 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rødvin Krista Deco 22 cl - 6 stk

Interessante glass for å servere rødvin, som ikke bare tar hensyn til perfekte proporsjoner, men også inspirerer med sin dekorasjon. Takket være deres design, vil de være en perfekt dekorasjon av et bord, uavhengig av arrangementet. Dekorert med et gjennomsiktig tulipanformet ornament, sømløst kombinert med en fot. Foten har en innebygd diamantformet detalj som gjør at glasset vil se bra ut i både klassisk og moderne interiør. 

Legg merke til:
- En sofistikert design
- Crystalite glass

kr 319,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Dekorative stett presenterer seg ikke bare vakkert, men forhindrer også oppvarming av rødvinen. Crystalite glass, som glassene ble laget av, bringer ut den edle fargen av vin, samtidig som det gir motstand mot skade og misfarging.
Glasskolleksjonen Krista Deco begeistrer alle med subtile former, perfekte proporsjoner og original dekorasjon. Delikat, transparent ornament rundt glasset gir eleganse, og stil for hele linjen av produktene. Alle bord dekket med Krista Deco vil understreke betydningen av selskapet og forbedre kvaliteten på serverte viner. Passer også perfekt som en gave til dine nærmeste.

Beskrivelse:
Antall: 6 stk
Volum - 22 cl
Høyde - 18,5 cm
Ø - 8,7 cm

265
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Annet
Øvrig
Oppvaskmaskin