Rødvin Lifestyle Venezia 35 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rødvin Lifestyle Venezia 35 cl - 6 stk

Klassiske glass designet for servering av rødvin vil sikkert dekorere ethvert bord på en sofistikert måte. De er perfekte for både elegante møter og daglige sammenkomster. En stor størrelse og tradisjonelt formet pokal gir en passende overflate for kontakt med luft for å frigjøre aromaene. Det høye stettet, fint kombinert med toppen presenterer seg vakkert og forhindrer oppvarming av drikken.

Legg merke til:
- En sofistikert design
- Settet inneholder seks glass
- Crystalite glass

kr 239,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Gjennomsiktig Crystalite glass gir deg mulighet til å se nøye på fargen på drikken, og gjør glassene mer motstandsdyktige mot misfaring eller skade. Settet passer perfekt til alle porselensserviser. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.

Klassiske glass på høy fot som vil dekorere hvert bord og gi litt ekstra til interiør. Utvalgte produkter med et bredt spekter av bruksområde. Glassene i serien passer til: vann, vin, vodka, champagne, martini og likør. Berik din glasssamlingen med Venezia-stilglassene og gi bordet ditt et snev av eleganse.

Beskrivelse:
Antall: 6 stk
Volum - 35 cl
Høyde - 21,5 cm
Ø - 8,7 cm

266
Nytt produkt
10 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin