Long Drink Bloody Mary 33 cl - 4 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Long Drink Bloody Mary 33 cl - 4 stk

Bloody Mary - Et sett med 4 Highball-glass fra "Verdens Drinker"-serien av Krosno. Disse er perfekt for å lage en populær BLOODY MARY-cocktail. Den verdens kjente drinken var presentert for første gang i USA av Fernand Petiot. Drikken er laget av tomatjuice og vodka, men det viktigste er riktige type av krydder.

kr 195,00
Inklusive MVA

Drikken smaker spesielt best om man serverer dem i riktig type glass. Den originale formen av glasset og høye kvaliteten, som de ble laget av, fører til at både du og dine nærmeste vil få mye glede av dem i mange år fremover. Oppskrift på BLOODY MARY:
- 40 ml vodka
- 20 ml limejuice
- noen dråper Tabasco saus
- en klype salt og pepper
- tomatsaft
Alle ingrediensene skal ristes med is. Så er drinken klar! Gi vennene dine en drink på en trendy måte! Dekorer glasset med selleri for å få en spesiell aromalukt!

Kolleksjonen Verdens Drinker består av 10 forhåndvalgte produkter som passer perfekt til laging og miksing av koktaljer og drinker kjent i hele verden. Bare for å nevne noen av dem: Mojito, Cuba Libre, Cosmopolitan og Margarita. 
Serien er pakket i stillige bokser, som vil egne seg perfekt som enten bursdags- eller bryllupsgave. Kan bli bestilt i sett til 4, 8 og 12 personer. 

Beskrivelse:
Antall - 4 stk
Størrelse - 330ml
Ø - 7cm
Høyde - 14,5 cm

274
Nytt produkt
15 cm
10 cm
10 cm
3 kg
Produktdetaljer
Antall personer
4
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin