Quebec Geometriske Roser - middagsservise til 6 personer 18 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Quebec Geometriske Roser - middagsservise til 6 personer 18 deler

Tallerkener og kopper fra Quebecs innovative kolleksjon skaper en unik duett. Enkle, flytende linjer og en ren klassisk og universiellform vil fungere fint i enhver situasjon og passer til ethvert interiør. Quebec Geometriske Roser er en kombinasjon av klassikk og modernitet.

kr 1 529,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Det romantiske blomstermotivet som er avbildet i et svart-hvitt geometrisk mønster binder sammen to stilistiske motiver. Serviset er et uvanlig møte med klassisk porselen og moderne kunst. Dekorasjonen er holdt i det aktuelle og fasjonable kunstmotivet - en konturtegning. Det er fin måte å introdusere en porselens aksent til et moderne interiør. Snøhvit servise med den originale monokromatiske tegningen vil også være et interessant tillegg som bryter klassiske og tradisjonelle moter. Serviset dekorert med en geometrisk rose kan kjøpes i flere varianter.

Settet er tilgjengelig som et middagsservise eller middags- og kaffeservise, til 6 eller 12 personer. For at serviset skal bli en ideell følgesvenn, er funksjonalitet viktig i hverdagen og Quebec Geometriske Roser kan vaskes i oppvaskmaskin.

Quebec-serviset har både praktiske store krus, og små cappuccino-kopper. Aller viktigste er at man skal drikke kaffe eller te på sin favorittmåte.

Porselen: Ja
Dekorasjon: Ja
Håndmalt: Nei
Håndoppvask: Ja
Oppvaskmaskin: Ja

Settet består av

- 12 tallerkener (Ø 27,5cm) 
- 12 suppeskåler (Ø 21cm)
- 12 desserttallerkene (Ø 21cm)

711
Nytt produkt
15 cm
20 cm
20 cm
10 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Farge
Svart
Form
Rundt
Øvrig
Mikrobølgeovn
Oppvaskmaskin

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: