Lubiana Wing - middagsservise til 6 personer, 18 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lubiana Wing - middagsservise til 6 personer, 18 deler

Wing - Smakfull, snøhvit, med subtil og uvanlig form – slik kan man beskrive kaffeservise og middagsservise fra produsenten Lubiana. Kolleksjonen Wing er for alle de som ser skjønnheten i originaliteten og unikheten.

kr 1 099,00
Inklusive MVA

Wing er en kolleksjon som er fasjonabelt og er av uregelmessig form. Modernitet og egen stil tiltrekker oppmerksomheten til selv de mest kresne. Wing - et interessant design med spennende utformede elementer i sortimentet.

Her møter man høyeste smaksnivå. Man vil føle seg enda mer spesiell ved å dele skjønnheten med de aller nærmeste på et vakkert dekorert bord.
I butikken Serviser24.no finner man Wing kolleksjonen i ulike former, og vi kan garantere at du vil bli forelsket i dette serviset ved første blikk. Elegant og stil beskriver dette produktet. Den anerkjente produsenten Lubiana garanterer også full tilfredsstillelse ved bruk av porselenet - i mange år fremover.
Servise Wing er en flott idé for en gave - spesielt til entusiaster av high-end servise og glass. Skulle et måltid spist i en vakker omgivelse ikke smakt bedre? Hvis du i tillegg sitter i et godt selskap til vil det sikkert være slik.

Settet består av

- 6 tallerkener (Ø 20,5 cm) 
- 6 suppeskåler (Ø 17 cm)
- 6 desserttallerkene (Ø 17 cm)

731
Nytt produkt
20 cm
30 cm
20 cm
10 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Ferge
Hvitt
Form
Annet
Øvrig
Mikrobølgeovn
Oppvaskmaskin