Hvitvin Avant-Garde 39 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hvitvin Avant-Garde 39 cl - 6 stk

Elegante glass designet for servering av aromatiske, forfriskende vin som Chardonnay. Selv de mest erfarne eksperter vil sette pris på smaken av denne drikken. Den slanke formen - den brede bunnen av bollen, som er gradvis smalere oppover, fint kombinert med benet, og med en stabil fot - vil glede elskere av minimalisme. Mindre volum og skålens interessante form gjør det lettere å få tilgang til luften og fremheve den delikate aromaen av vinen for fullt.

kr 399,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Lange beinet forhindrer drikken fra oppvarming. Crystalline helt gjennomsiktige glass sprer ikke bare vakkert lys, slik at du kan betrakte den naturlige fargen av drinken, men sørger også for eksepsjonell holdbarhet og motstand mot matting eller skade. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Avant-Garde kolleksjonen er preget av eleganse og unik stil. Serien kombinerer interessant design og funksjonalitet. Skålens unike form gjør at den skiller seg ut fra hele assortimentet. Glassene fra denne kolleksjonen er ideell for væskene som skal serveres i, slik at man får nyte hele smaken av drinken.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 39 cl
Høyde - 23,3 cm
Ø - 8,9 cm

787
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin