Vannkanne Splendour 1,2L - 1 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vannkanne Splendour 1,2L - 1 stk

En elegant glasskanne for servering av vann, juice og andre kalde drikker vil være et godt element i dekketøy under enhver anledning. Moderne design og perfekt utførelse vil appellere til både yngre og eldre stileksperter. Skålen ble laget ved hjelp av den tradisjonelle manuelle metoden, noe som blir likt av elskere av håndverk og personer som er verdsetter originalitet.

kr 369,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Det praktiske, ergonomiske øret gjør glasset lettere å holde, og den konturformede dysen hjelper å fylle av glass eller flasker uten å spyle. Crystallines gjennomsiktige glass gjør at man kan ta en nøye titt på innholdet i kannen, og gjør det også ekstremt motstandsdyktig mot matting og skader.
Splendour - serien er et eksempel av moderne stil og perfeksjon innen ytelse. Glassene tiltrekker mye oppmerksomhet med sin eleganse og ideelle proporsjoner. Produkter fra denne linjen er preget av en slank form med en subtil innsnevring øverst, som perfekt understreker den edle karakteren av smakfulle drinker. Det er et utmerket valg for folk som legger merker til smaken og aromaen av brennevin, drikke og snacks servert i elegante glass.
Splendor-kolleksjonen inneholder glass til vin (både hvitt og rød), champagne, vodka, øl, whisky, samt karafler og fruktboller. Disse glassene vil utvilsomt være en flott dekorasjon av hvert bord og understreke fantastisk karakteren til hvert møte.
Beskrivelse:
Vannkanne - 1 stk
Volum - 120 cl
Høyde - 22,7 cm

791
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
3 kg
Produktdetaljer
Antall personer
1
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin