Whisky karaffel Roly-Poly 75 cl - 1 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whisky karaffel Roly-Poly 75 cl - 1 stk

Favorittwhisky servert i kapteinens glass med halvrunde bunn vil sikkert skape eleganse og bli dekorasjon av hvert bord. Den originale designen av glassene vil glede alle elskere av sterkere drinker. Samtidig vil det være en smakfull og morsom gave til alle whiskyentusiaster. Glassene er veldig effektive, men takket være perfekt profilering og balansering, vil de ikke vende seg eller søle innholdet.

kr 569,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

En overraskende form gjør ikke glassene bare til en stilig dekorasjon, men gir deg også muligheten til å trekke smak og essens av drikken. Produktene ble skapt av tradisjonell manuell metode, som vil appellere til personer med øye for håndverk og kvalitet. Perfekt og gjennomsiktig Crystalline glass sprer ikke bare lyset vakkert slik at du kan se den nøyaktige fargen av drikkevaren, men gir også sikkerhet for eksepsjonell holdbarhet og motstand mot matting eller skade. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Roly-Poly - kapteinens kolleksjon er et must på menyen til alle entusiaster av eksklusive drikkevarer, og de som verdsetter originale løsninger. Den unike, avrundede bunnen av Roly-Poly-glassene gir en fascinerende visuell opplevelse, og fremhever smaken og aromaen av alle drikker. Kapteinens serie består av en karaffel, et whiskyglass og et drammeglass som fascinerer med sin form og brukervennlighet hver gang du bruker dem.

Størrelse:

Volum - 75 cl
Størrelse - 10,5 x 10,5 cm
Høyde  - 19,6 cm

793
Nytt produkt
10 cm
15 cm
15 cm
3 kg
Produktdetaljer
Antall personer
1
Form
Annet
Øvrig
Oppvaskmaskin