Champagne Venezia 20 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Champagne Venezia 20 cl - 6 stk

Klassiske glass laget for servering av champagne vil være et vakkert og praktisk valgt for alle entusiaster av denne drinken. De er også perfekte for servering av lette drinker basert på musserende viner. Settet er designet slik at det skal presentere seg perfekt på hvert bord, men også i et åpent vitrineskap, noe som gir ekstra eleganse. Den stabile foten er kronet med en bred pokal, som vil verdsatt også av elskere av vintage-stil.

Legg merke til:
- En klassisk design 
- Crystalite glass

kr 349,00
Inklusive MVA

Perfekt gjennomsiktig Crystalite glass sprer lyset vakkert og gir en unik visuell effekt. Det er dessuten mer slitesterkt for misfaring eller mekanisk skade.
Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Venezia - klassiske glass på høy fot som vil dekorere hvert bord og gi litt ekstra til interiør. Utvalgte produkter med et bredt spekter av bruksområde. Glassene i serien passer til: vann, vin, vodka, champagne, martini og likør. Berik din glasssamlingen med Venezia-stilglassene og gi bordet ditt et snev av eleganse.
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.

Beskrivelse:
Antall - 6 stk
Volum - 20 cl
Høyde - 14 cm

803
Nytt produkt
10 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin