Whisky Mixology - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whisky Mixology - 6 stk

De originale glassene til servering av whisky er også gode når du serverer juicedrinker eller andre kalde drikker. En karakteristisk form med et interessant utseende, dekorert med en solid bunn, tykt glass av høy kvalitet og en glatt glasskant. 
Legg merke til: 
- Original design 
- Den perfekte gaven til elskere av sterke drikker 
- Sett med seks glass 
- Crystalite glass

kr 249,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Alt dette vil glede selv de mest sofistikerte entusiaster av sterke drinker. Settet vil være et perfekt tilskudd til borddekorasjonen, uavhengig av nåværende servise, og om det skulle vises i et åpent vitrineskap, vil det legge til eleganse til ethvert interiør. Den unike formen av glass vil understreke smaken av din favorittwhisky og vil gjøre denne opplevelsen enda morsommere. Det helt gjennomsiktige Crystalite glasset fremhever innholdet, og gjør glassene ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot mekanisk skade. Dette er en flott gaveidé for whiskyentuasiasten. 
Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Linje: Mixology 
Mixology-kolleksjonen er en serie av unike whiskyglass og vodkaglass, designet hovedsakelig for å servere sterk brennevin og drikkevarer. Deres unike form vil understreke smaken av favorittdrinkene dine, mens drinker som serveres i glass, tar oss til verden av førsteklasses bartendere. Med Mixology-kolleksjonen vil man oppdage mysteriet om mange års whisky modning, verdsette den ekstraordinære renheten av vodka, og man vil finne inspirasjon for å lage originale drinker.

Beskrivelse:

Antall: 6 stk
Volum - 25 cl
Høyde - 9,8 cm
Ø - 8,2 cm

812
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin