Likør Venezia sett 7 cl - 7 deler
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Likør Venezia sett 7 cl - 7 deler

Klassiske glass fra Venezia-linjen som er ment for servering av likør, vil sikkert bli dekorasjonen av enhver elegant feiring. De fungerer også bra med sterkere drikker som vodka eller annet brennevin. En tidløs form - en slank pokal med glatt kant, subtilt kombinert med en solid fot - presenterer seg vakkert i både klassisk og moderne interiør. 

Legg merke til: 
- En klassisk design 
- Settet inneholder 7 glass 
- Crystalite glass

kr 739,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Det perfekte gjennomsiktige Crystalite glasset sprer lyset vakkert, slik at du kan se på den nøyaktige fargen av drikke, samt observere de interessante effektene av reflektert lys. I tillegg er glassene ekstremt motstandsdyktige mot misfarging eller skade.
Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Venezia - klassiske glass på høy fot som vil dekorere hvert bord og gi litt ekstra til interiør. Utvalgte produkter med et bredt spekter av bruksområde. Glassene i serien passer til: vann, vin, vodka, champagne, martini og likør. Berik din glasssamlingen med Venezia-stilglassene og gi bordet ditt et snev av eleganse.
Lifestyle Collection er en serie av de mest populære produkter av høy kvalitet, og har vært en storselger i mange år på rad. Dens popularitet skyldes et rikt utvalg av tilbehør som passer perfekt til daglig bruk. Linjen har også svært nyttige, store sett som består av flere deler til daglig bruk. Lifestyle Collection er en klassiker i glassindustrien.

Settet består av

Antall deler totalt: 7 stk
Glass:
Antall - 6 stk
Volum - 7 cl
Høyde - 16 cm
Karaffel:
Antall - 1 stk
Volum - 75 cl
Høyde med lokk - 41 cm

848
Nytt produkt
10 cm
10 cm
20 cm
5 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin