Vannkanne HANDMADE Romance 160 cl - 1 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vannkanne HANDMADE Romance 160 cl - 1 stk

Under elegante møter er det best å slukke tørsten sin med en drink som serveres i en stilig, klassisk kanne. Dekketøyet er ideelt for servering av vann, kalde drikker og juice. Sofistikert, men allsidig stil og dekorasjon vil appellere til de som er følsomme for detaljer. De vil også glede seg over den manuelle utførelsen.
Legg merke til:
- En sofistikert design
- Håndlaget
- Crystalite glass

kr 449,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Kannen har en presis dyse, slik at det rømmer noen dråper. Den store kapasiteten (1600 ml) gir deg mulighet til å nyte drikken lenge uten å fylle opp glasset. Høykvalitets Crystalite glass gjør dekketøyet eksepsjonelt motstandsdyktig mot riper, misfarging og annen mekanisk skade.
Linje: Romance
Romance-kolleksjonen har et stort utvalg av håndlagde glassprodukter, preget av vakker design og en elegant form opprettholdt i en klassisk stil. I linjen kan man finne: kanne, karaffel, salatskål, vase og ulike typer av glass, som vil skape en raffinert og harmonisk helhet. Hvert produkt har et dekorativt element i form av en vridd optikk, der vakre refleksjoner sprer lyset rundt. Romance-kolleksjonen er en kombinasjon av delikatesse med en grasiøs, tidløs skjønnhet som vil være perfekt både for familiemiddager og fester. 

Beskrivelse:
Antall: 1 stk
Volum - 160 cl
Høyde - 23 cm

864
Nytt produkt
10 cm
5 cm
20 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
1
Form
Rundt
Øvrig
Oppvaskmaskin