Drammeglass HANDMADE Romance 4 cl - 6 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Drammeglass HANDMADE Romance 4 cl - 6 stk

Snaps glass vil bli verdsatt av erfarne kjennere av denne sterke drikken. Håndlaget design vil appellere til folk som legger merke til detaljer. Slank fot gjør at alkohol ikke vil bli varmet, og smaking, både hjemme og under offisielle møter, vil få en elegant karakter.
Legge merke til:
- En sofistikert design
- Håndlaget
- Crystalite glass
- Settet inneholder seks glass

kr 739,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Den raffinerte toppen vil ikke bare imponere med sitt design, men vil også bringe frem den fulle smaken av både vodka eller de mer smakfulle kombinasjoner av denne drikken. Settet er laget av Crystalite glass, og derfor er er helt gjennomsiktig. Dekorasjon i form av en vridd optikk sprer lyset inn. Glassene er unike og kan bli kombinert med ethvert servise.
Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Linje: Romance
Romance-kolleksjonen har et stort utvalg av håndlagde glassprodukter, preget av vakker design og en elegant form opprettholdt i en klassisk stil. I linjen kan man finne: kanne, karaffel, salatskål, vase og ulike typer av glass, som vil skape en raffinert og harmonisk helhet. Hvert produkt har et dekorativt element i form av en vridd optikk, der vakre refleksjoner sprer lyset rundt. Romance-kolleksjonen er en kombinasjon av delikatesse med en grasiøs, tidløs skjønnhet som vil være perfekt både for familiemiddager og fester.

Beskrivelse:
Antall: 6 stk
Volum - 4 cl
Høyde - 13 cm

868
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
6
Form
Firkantet
Øvrig
Oppvaskmaskin