Whisky karaffel HANDMADE Caro - 1 stk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whisky karaffel HANDMADE Caro - 1 stk

Inviter gjestene dine til favorittwhiskyen din eller annet brennevin servert fra den elegante karaffelen fra Caro-kolleksjonen, som imponerer både i  glasskapet, i hjemmebaren eller på bordet. En unik kombinasjon av god stil og klasse som vil glede gjestene dine under alle sammenkomster. Smakfull form, tykt glass av høy kvalitet, solid bunn og lufttett rundkork skaper en tidløs design som vil se bra ut i både moderne og klassisk interiør.

kr 569,00
Inklusive MVA
 

Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

 

Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Karaffelen er laget av en tradisjonell manuell metode, som vil appellere til personer som setter pris på håndverk og detaljer. En perfekt og original gaveidé for alle whiskyentusiaster. Gjennomsiktig Crystalite glass med den perfekte glansen, gjør det mulig å beundre fargen på drikken, og er dessuten ekstremt slitesterk og motstandsdyktig mot misfarging eller skade.

Legg merke til:
- Sofistikert design
- Perfekt gave til entusiaster av sterke drikker
- Håndlaget
- Crystalite glass

Caro kolleksjonen.
Den originale formen og eleganse av glassene, karaflene og et whisky-sett fra Caro-linjen vil tiltrekke oppmerksomhet fra alle kjennere av trunker fra høyeste hylle. Caro er en harmoni av form og glass med krystallklarhet. Spesielt bemerkelsesverdig er karaflene, toppet med en tett kork som bevarer aromaene av lagrede alkoholer. Tidløs design, høyeste kvalitet og presisjon av utførelse gjør glassene fra denne kolleksjonen til en flott gave til elskere av de edle dråpene, samt et praktisk og smakfullt supplement til din stue.

Størrelse:

Volum - 100 cl
Høyde - 22 cm
Bredde - 9,7

890
Nytt produkt
5 cm
10 cm
10 cm
2 kg
Produktdetaljer
Antall personer
1
Form
Firkantet
Øvrig
Oppvaskmaskin